UPDATE: Cinci persoane au murit

Cinci persoane din cele şase care erau la bordul avionului Gărzii de Coastă de pe aeroportul Haneda din Tokyo au murit în urma coliziunii cu avionul de pasageri, a transmis poliţia niponă, potrivit postului public de televiziune NHK, citat de News.ro. 

UPDATE: 5 persoane sunt date dispărute

Şase persoane erau la bordul avionului Gărzii de Coastă japoneze care a intrat în coliziune cu avionul Japan Airlines.

Se confirmă că doar una dintre persoanele aflate în avionul Gărzii de Coastă a scăpat, în timp ce celelalte cinci persoane sunt în prezent date dispărute. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Avionul Gărzii de Coastă participa la eforturile de ajutorare a victimelor cutremurului din Japonia, transportând provizii către aeroportul Niigata.

Aeronava s-ar fi ciocnit cu un avion al Gărzii de Coastă care lua parte la ajutorarea victimelor cutremurului

Avionul de pasageri care a luat foc este un Airbus A350, care plecase de pa aeroportul Chitose cu destinaţia Haneda. Acesta s-ar fi ciocnit la aterizare cu un avion al Gărzii de Coastă japoneze aflat în apropierea pistei.

Potrivit Agenţiei Meteorologice Japoneze, în momentul aterizării era vânt, dar nu au fost emise avize pentru ploi puternice sau tunete în zona din jurul aeroportului.

Aeronava era în flăcări în momentul aterizării. Avionul avea peste 300 de pasageri la bord s-ar fi ciocnit cel mai probabil cu o aeronavă a Gărzii de Coastă, spune televiziunea japoneză, citată de Reuters.

Imaginile transmise de postul local NHK au surprins flăcările care ieșeau de la geamurile avionului și de dedesubtul acestuia.

Pista aeroportului a fost cuprinsă de flăcări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si