Omul n-a știut că în blocul său a fost pulverizată o substanță mortală și susține că pompierii i-au bătut la ușă o singură dată, apoi au plecat- crezând că în locuință nu se află nimeni.

El este Constantin Bondoc- locatarul din blocul evacuat de doua ori, pe care nici pompierii, nici politistii si nici inspectorii MAPN nu l-au vazut. Timp de 4 zile, pensionarul a stat relaxat in apartamentul lui- in timp ce intreaga cladire- otravita de substanta chimica- era verificata de agenti imbracati din cap pana-n picioare

cu echipamente de protectie.

Situatia e de-a dreptul hilara. Blocul in care locuieste barbatul e cel de-al treilea evacuat de autoritati. Asta dupa ce, intr un apartament de la etajul 4- aceeasi firma de deratizare a pulverizat substanta mortala. Desi pompierii sustin ca palierele au fost evacuate complet- in realitate pensionarul a ramas in casa. Cei care i-au batut la usa au plecat- atunci cand au vazut ca nu le raspunde nimeni. Abia ieri a iesit totul la iveala.

Citeste si: VIDEO| Familia Adrianei Fieraru, despăgubită din averea pedofilului

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Iarna a pus stăpânire pe jumătate din țară! Viscol, ninsori și zăpezi de peste 22 de cm

Citeste si: VIDEO| Vremea rea a făcut primele victime! Situația din țară este alarmantă

Gafa autoritatilor- care ar fi putut fi mortala- a adus tacere. Doar printr-un comunicat de presa scurt, oficialii ISU au spus ca au verificat temeinic toate blocurile evacuate.

Facem precizarea că pentru informarea locatarilor, personalul implicat a bătut la ușa fiecărui apartament existent în imobil. De asemenea, s-a efectuat și verificarea din exterior, pentru identificarea apartamentelor în care ar mai exista persoane (lumini aprinse).

Intre timp, locatarii care au primit unda verde sa se intoarca in cel de-al treilea bloc, poarta, preventiv, masti si manusi.

Chimistii cu experienta in domeniu spun ca e o minune ca n-au fost mai multe victime decedate. Fosfatul folosit la deratizare este atat de nociv, incat ar fi putut otravi chiar si prin costumele speciale de protectie ale autoritatilor.

In blocul mortii- unde au pierit intoxicati o femeie si doi copii- usile sunt in continuare sigilate. Diseara va fi adusa aici o firma de igienizare din Caras-Severin, care sa se asigure ca n-a mai ramas nimic toxic in locuintele oamenilor.

Administratorul blocului, responsabil de angajarea firmei care a imprastiat moartea, va suporta cheltuielile de igienizare ale imobilului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si