„Fericit că a fost ales cu 85% din voturi, un primar din Gorj a făcut cinste la tot satul. A dat un chef monstru chiar în curtea primăriei, cu lăutari, mici și bere”, a spus Christian Sabbagh.

Au fost cozi la mici și bere ieri seară în comuna Roșia de Amaradia, județul Gorj, chiar în curtea primăriei. Mâncarea și băutura au fost din partea casei.

N-a lipsit nici taraful, care a întreținut distracția până după miezul nopții. În timpul chefului, edilul a mers printre petrecăreți, ca să se asigure că distracția în toi și că porțiile cu mâncare și băutură sunt suficiente: „Să bage ne vedem și peste patru ani”, „Să vină la tine, să te întrebe ce vrei, ce faci.”

primar gorj, petrecere, mici, bere
Primarul a făcut cinste la tot satul[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Citește și: VIDEO Diana Șoșoacă spune că a fost bătută măr de jandarmi! Senatoarea nu are de gând să lase lucrurile așa

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Primarul a câștigat alegerile cu peste 85% la sută din voturi. Acesta a fost ales de peste 1300 de oameni, din cei 1550 de alegători prezenți la urne.

Aproximativ 900 de persoane cu drept de vot n-au participat la scrutin. Edilul se află acum la al cincilea mandat.

„Pentru mine devenise o dilemă: cum sărbătoresc eu acest moment, această victorie. Am hotărât ca împreună cu echipa de consilieri PNL să suportăm fiecare din buzunarul propriu și să ne punem la dispoziția cetățenilor”, a spus primarul.

La alegeri sunt puse la bătaie peste 3100 de job uri de primari și peste 40 000 de posturi de consilieri locali.

10 candidați au reușit o performanță istorică duminică: au adunat zero voturi, semn că nici ei nu au pus ștampila pe propriul nume.

Citește și: VIDEO Talentul, moștenire de familie! Ramona de la Clejani și fiica sa au aceeași pasiune: muzica


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si