„Un primar din județul Cluj a provocat un accident cu mașina, după ce a urcat beat la volan. Cel pe care l-a accidentat a sunat la Poliție, apoi l-a filmat pe edil în timp ce mânca zăpadă ca să scape de mirosul de alcool. Și polițiștii veniți la fața locului sunt acum cercetați de superiori pentru că l-au testat pe primar cu aparatul etilotest după mai bine de două ore”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

A mâncat zăpadă ca să scape de mirosul de alcool după ce a provocat un accident rutier

Alexandru Livescu, primarul comunei Măguri Răcătău, a urcat la volan după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, iar în drum spre casă a tamponat o altă mașină. Edilul a coborât și a început să se îndepărteze de autoturism, așa că șoferul lovit a început să îl urmărească și să-l filmeze.
S-a întors la mașină după câteva minute și a așteptat polițiștii. Cu gândul că ar putea fi testat cu etilotestul, edilul a început să mănânce zăpadă de pe marginea drumului ca să mai scape de concentrația de alcool.
În cele din urmă, un echipaj de Poliție din Florești a venit și l-a condus pe primar la secție. Acolo ar fi încercat să îl testeze, însă alcooltestul ar fi dat erori, așa că au solicitat ajutor de la colegi.

Celălalt etilotest a ajuns după mai bine de două ore, iar rezultatul a indicat o concentrație de numai 0,12 grame alcool.

Citește și: Apelul disperat al unei tinere adoptate în Anglia! Rita își caută mamă naturală din România

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„A fost adus din proximitatea municipiului Cluj-Napoca. Din momentul apelului la 112 și până a ajuns etilotestul la fața locului, au trecut, într-adevăr, două ore. Vorbim în continuare despre mult prea puține dotări la dispoziția echipajelor, mai ales in dotarea celor care ajung primele la fața locului”, a explicat liderul Sindicatului Europol.
Primarul a scăpat de dosar penal, dar s-a ales cu o amendă de 1.485 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru trei luni. Pentru că există suspiciuni că polițiștii ar fi întârziat testarea pentru a-l ajuta pe edil, a fost deschisă o anchetă internă la nivelul inspectoratului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si