„E nevoie sa devii comercial ca dragostea ta sa devina concreta. Da... dar problema se pune asa... Domnsoara vede pe instagram, facebook nenumarate poze cu alte domnisoare care au primit cadouri, flori... si devine geloasa. Si daca partenerul nu i ofera nimic il pedepseste... Atunci sa numim Valentine ziua jocurilor olimpice erotice in care oamenii se iau la intrecere, am vazut ce a primit prietena mea sa vad ce primesc si eu”, spun psihologii.

În loc de declarații de iubire, unii îndrăgostiți au nevoie de psiholog

„În primul rand este vorba despre frumusetea acestei zile, cam la fel cu alte zile care au putut sa fie frumoase intre cei doi, nu merita sa o treci cu vederea ca ar fi chiar nu stiu cum sa se simta prost atat iubita cat si iubitul tau ca nu ai observat ca e Vday. Dupa ce ai bifat intr-un mod dragalas acest lucru nu este cazul sa tragediezi, asta este o recomadare mai ales la femei”, spun psihologii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Poate sa fie frumoasa daca nu exista asteptari exagerate cu privire la ea... asa ca hai sa nu exageram cu asteptarile. Este doar o zi dar este o zi foarte grea pentru persoanele singure si parca simt presiunea singuratatii si mai mare de Vday... eu cunosc catva oameni nu multi care reusesc sa se bucure de dragostea altor oameni”, spun specialiștii.

„Este minunat sa ai capacitatea de a te bucura de dragostea altor oameni fara sa rostesti fraza si cu mine ce se intampla, aceasta comparatie nu iti face bine...

nici de Craciun, nici de Vday, nici cand se casatoreste o prietena de a ta”, spun psihologii.

„Dragostea este ceva ce iti doresti sa se intample, este ceva ce poti sa celebrezi pentru ca pluteste in aer, inima ta simte asta. De exemplu foarte multe femei spun, imi spun mie la terapie- simt nevoia sa ma indragostesc este ca un fel de nevoie legitima si o poti marca in Vday printr o poezie frumoasa sau prin a le ura unor prieteni care se iubesc Happy Vday, sa te bucuri si tu de dragostea celorlati”, spun psihologii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si