Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Uraganul Lorenzo ajunge în Irlanda

Nimic nu poate sta in calea uraganului Lorenzo. A fost o noapte de cosmar pentru locuitorii din insulele Azore. Bucati din case au fost pur si simplu smulse de rafalele de vant, iar valurile inalte au distrus un intreg port. Din Portugalia, uraganul Lorenzo va migra spre Irlanda si Marea Britanie.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Valurile inalte de peste 10 metri au devastat unul dintre cele mai importante porturi din arhipelag. Sute de mii de oameni, de pe 2 insule din arhipelagul Azore sunt in pericol sa ramana izolati si sa aiba serioase probleme de aprovizionare.

„Nu am trait niciodata o asemenea furtuna. Totul s-a intamplat atat de repede si atat de violent, a fost incredibil”, spunea o femeie. Ea a trait un adevarat cosmar. Avea 2 case pe insulele Azore. Ambele au fost devastate.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Uraganul care va lovi România în zilele următoare. Uraganul Lorenzo va pătrunde în Europa

Uraganul se îndreapta acum catre Irlanda, unde sunt asteptate valuri de pâna la 10 metri.

Urgia adusa de uraganul Lorenzo nu se opreste in Portugalia. In aceasta noapte va ajunge in Irlanda. Furtuna va aduce temperaturi aproape de inghet si rafale de vant care pot atinge peste 100 de kilometri la ora.

Serviciul de meteorologie britanic a avertizat deja populatia din Irlanda de Nord, sud-vestul Angliei si Tara Galilor ca pot exista probleme de transport pe caile rutiere, feroviare si de feribot.

Citeste si: Bahamas: 43 de persoane au murit după trecerea uraganului Dorian- nou bilanţ

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI