„Mii de oameni și-au văzut planurile de Revelion năruite după ce legătura feroviară dintre Franța și Regatul Unit a fost anulată. Șinele de tren au fost inundate în tunelul de sub râul Tamisa, iar trenurile Eurostar nu mai pot circula. <<Vă mulțumim pentru că ne-ați distrus vacanța>>, au scris unii dintre pasagerii blocați în gară”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Vacanțe distruse din cauza inundațiilor

Din cauza acestei scurgeri de apă în tunelul Eurostar, toate trenurile care fac legătura dintre Marea Britanie și Franța au fost anulate. Mii de oameni sunt blocați în gări în aceste momente și nu știu dacă vor mai ajunge la destinație în timp util pentru a petrece Revelionul.

Citește și: VIDEO- Tragedie de Crăciun. Mai multe gospodării din Maramureș au fost inundate

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Gara din Paris este plină de oameni dezamăgiți că planurile pentru petrecerea de Anul Nou le-au fost date peste cap, iar oficialii nu știu când vor fi reluate cursele. Un singur tren a circulat în această dimineață prin tunelul inundat în ambele direcții.
De partea cealaltă, în Londra, mii de oameni sunt cu ochii pe tabela de plecări, care acum este goală.
Situația nu pare să se îmbunătățească prea curând, pentru că meteorologii britanici au avertizat că vor fi ploi, ninsori și polei în mare parte din țară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si