Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Valul polar din locuințele bucureștenilor. Cei cu copii mici au cel mai mult de suferit

Românii sunt nevoiţi să combată frigul cu pături si haine groase, în special în Capitală! Asta pentru că, în ciuda promisiunilor făcute de primăria generală, mult-aşteptatul agent termic nu a fost furnizat de RADET în toate cartierele. Nici cei care au centrale termice proprii nu sunt mai norocoşi.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vortexul polar care traversează ţara noastră a scăzut temperaturile şi cu 10-15 grade celsius faţă de zilele trecute, iar asta se simte cel mai rău în casele oamenilor! Eugen Berceanu locuieşte în cartierul Aviaţiei şi se încălzeşte cu pătura. Caloriferele sunt reci şi nici la robinete nu curge apă caldă.

Eugen Berceanu: Pe timp de zi se sta cu pulovarul, geamul inchis, locatarii care au copii mici ei sufera, ei pun calorifer electric, cosuma energie inutila, platesc suplimentar.

Citeste si: Vortexul polar a lovit România! Iarnă în toată regula! Ce se întâmplă zilele urmatoare

Valul polar din locuințele bucureștenilor

Agentul termic va ajunge în calorifere abia după 3 nopţi consecutive cu temperaturi de 10 grade sau mai puţin. Însă cum în ultima perioadă au tot fost fluctuaţii, oamenii sunt nevoiţi să privească lung la caloriferele îngheţate.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Eugen Berceanu: Sa se adapteze legea dupa nevoile cetatenilor, nu dupa criterii stabilite acum 30 de ani.

Nu este nicio garanţie că locuinţele se vor încălzi atunci cănd RADET va începe furnizarea agentului termic. Conductele sunt foarte vechi şi au pierderi uriaşe zilnic.

Valul polar din locuințele bucureștenilor. RADET are mai probleme

Mai mult de 80 la suta din conductele termice ale RADET au o vechime de peste 25 de ani, iar multe dintre ele ar fi trebuit înlocuite încă de acum 10 ani.

Tocmai din acest motiv infrastructura de ţevi este într o stare critică. În sezonul rece, de exmplu, se pierd într-o singură ora 2.600 de tone de agent termic.

Citeste si: Prognoza meteo până la începutul lunii noiembrie. Vremea a luat-o complet razna! Vara și iarnă într-o singură zi!

Nici cei care au centrală termică proprie nu scapă de frig. Maria lasă cuptorul pornit ca să încălzească locuinţa, pentru că tehnicienii autorizaţi să facă revizia unor astfel de instalaţii sunt aur curat, în această perioadă.

Pentru instalatori, pe primul loc sunt urgenţele, iar la finalul listei rămân verificările de rutină.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI