Pe străzile neobişnuit de pustii, ies în evidenţă dubele curierilor. Echipaţi cu mască şi mănuşi, aceştia străbat ore în şir oraşele ca alţii să poată sta acasă.

Curierii sunt foarte solicitaţi în această perioadă. Iar în ceea ce priveşte comenzile exista cateva schimbari. Ei bine, daca in mod normal in aceste colete erau ambalate electronice, haine si produse pentru casă, de data aceasta curierii livrează in mare parte produse de protecite, precum mastile si mancare.

Citeste si: Prinţul Albert II de Monaco s-a vindecat de coronavirus

Schimbările din viaţa de zi cu zi se reflectă şi în comenzile online. În ultima săptămână foarte căutate au fost produsele pentru munca de acasă, precum imprimantele sau laptopurile. Românii au cumpărăt şi fel de fel de dispozitive pentru a-şi ocupa timpul liber... petrecut tot în casă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Magazinele online îşi pregătesc stocurile ca pentru perioada sărbătorilor. În acest depozit, de pildă, vin zilnic 200 de camioane cu marfă. De două ori mai multe faţă de o zi obişnuită. Cu toate acestea, valoarea vânzărilor a crescut doar cu 15% şi asta deoarece, în timp ce unele categorii au înregistrat creşteri enorme, altele au avut scăderi semnificative.

Citeste si: Coronavirus în România. 293 de persoane infectate în 24 de ore. Bilanțul oficial: 2.245

De asmenea oamenii au început să renunţe la partea de gadget sau dispozitive de care nu au neapărat nevoie.

Piaţa de comerţ online va ajunge la 4,7 miliarde de euro anul acesta, spun specialiştii.

Citeste si: Mărturiile cutremurătoare ale unui medic. Ce se întâmplă, de fapt, în spitalele din România: „Frica morții îți bate la ușă și nu ai cum să te aperi”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si