GIULIA ANGHELESCU: Nu mai mananc paine, dulciuri nu prea mananc, pentru ca nu sunt mare iubitoare de dulciuri. Atunci cand am un cheat day imi fac paste, integrale ce-i drept.

Citeste si: VIDEO| Cum deosebim carnea de pui crescut cu antibiotice de cea a unuia de curte

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

GIANI KIRITA: Cu siguranta o salata, uite acolo e o salata. Mai mult ca sigur asta e cea mai buna. Putin ulei de masline, putin ton deasupra si cred ca e ok. Normal e pana in ora 8 seara, adica asa ar fi indicat sa mananci pana la 8 seara si cat mai usor.

Ce mananca vedetele

Dupa o zi activa la sala de sport, organismul are nevoie de un aport mai mare de proteine, iar combinatia de humus cu o salata asortata este cea mai buna varianta, sustine Anca Ciota.

Un avantaj pentru persoanele care sunt foarte ocupate in timpul zilei este ca isi pot comanda pachete personalizate cu mancare sanatoasa.

Important este sa stii ce sa comanzi.

Citeste si: VIDEO| Cati bani dau lunar romanii pe mancare

OANA ROMAN: Toata lumea spune...aaaa.. lucrezi pentru restaurante, mananci mai mult. Nu! mananc mai bine si mai putin pentru ca pot sa-mi aleg ce vreau.

Nu refuz absolut nimic. Daca mi-e pofta sa mananc ciocolata, mananc o bucatica de ciocolata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si