Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea PSD. Marcel Ciolacu este preşedinte interimar

Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea PSD, iar preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu este preşedinte interimar,conform anunţului făcut marţi seară după şase ore de discuţii în Comitetul Executiv al partidului, dexcătre Nicolae Bădălău

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea PSD, iar preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu este preşedinte interimar,. Dăncilă a declarat că a înţeles opinia colegilor şi că este necesară o resetare a partidului. Ea i-a dat cuvântul lui Marcel Ciolacu care a precizat că toată lumea a avut ocazia să îşi spună punctul de vedere, a anunţat că Dăncilă va reveni la conducerea organnizaţiei de femei şi a anunţat noua formulă de conducere.

”Am înţeles opinia colegilor mei, faptul că se doreşte o resetare a partidului, că cineva trebuie să îşi asume rezultatul alegerilor. Nu este un moment de slăbiciune şi eu consider că este momentul să îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al PSD”, a declarat fostul prezidenţiabil PSD.
”În urma discuţiilor am înţeles că se doreşte o resetare a partidului, presupune o altă viziune, un alt program şi vreau să le garantez colegilor mei că din această echipă va face parte si Viorica Dăncilă”, a spus ea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: REPORTAJ EXCLUSIV! Am vizitat "Blocului Morţii" din Timișoara, la o săptămână de la tragedia care a îngrozit toată țara! ”Nu a mai avut motiv să trăiască, autoritățile i-au omorât…”

Citeste si: Ședință tensionată la PSD: Olguța Vasilescu a anunțat că demisionează și cere ca Viorica Dăncilă să plece. Firea, acuzată că nu și-a dat interesul în campanie

Citeste si: VIDEO| Un bărbat a murit asteptând salvarea. Fiul îndurerat: „Tatăl meu a avut puls 41 de minute”

Dăncilă a fost aleasă la conducerea PSD într-un Congres care a avut loc în 29 iunie. Niculae Bădălău a afirmat că noul preşedinte al partidului este Marcel Ciolacu, iar un congres va fi organizat în martie-aprilie.

Dumitru Buzatu liderul PSD Vaslui a spus că în conducere au fost cooptaţi reprezentanţii regiunilor şi cei din judeţele câştigătoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI