Al doilea ca marime din tara, Aeroportul din Cluj stabileste noi recorduri.

Pe timp de vara devine neincapator pentru turistii care ajung in tara noastra si care sunt dispusi sa plateasca sute de euro pe biletele de avion.

SILVIA CSEH, corespondent Stirile Kanal D: Peste 300.000 de pasageri au tranzitat luna trecuta aeroportul din Cluj Napoca. Cea mai mare crestere a fost in perioada festivalurilor Electric Castle si Untold dar recordul se datoreaza si sezonului de concedii.

Cei mai multi pasageri au venit la Cluj atunci cand a avut loc festivalul Untold iar numarul acestora a crescut cu 40 la suta.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Evenimentele si citybreak-urile in Transilvania au transformat luna iulie in cea mai aglomerata dar si cea mai scumpa din an.

Pentru un bilet de la Bucuresti la Cluj un pasager a platit peste 400 de euro, iar preturile nu sunt deloc in scadere in aceasta perioada.

Aglomeratie este si la terminalul de plecari. Timpii de asteptare au crescut si asta pentru ca mii de oameni stau la cozi la cursele care ii duc spre destinatiile de vacanta.

Cei care si-au cumparat biletele din timp se pot considera norocosi. In cazul in care cauta acum zboruri se pot lovi de preturi exorbitante, cu pana la 30 la suta mai mari fata de alte luni.
Sau mai e varianta last minute, dar si aici e vorba de noroc.

Astazi este cea mai aglomerata zi din lume in privinta traficului aerian. Specialistii spun ca peste 17 milioane de pasageri se vor imbarca in aproximativ 120.000

de zboruri in intreg mapamondul.

Directorul aeroportului din Cluj, in calitate de presedinte al asociatiei aeroporturilor din Romania sustine ca trendul este ascendent si in ceea ce priveste tara noastra.

Trendul ascendant al traficului aerian in lume vine pe fondul unei cresteri sustinute a calatoriilor cu avionul. De la an la an tot mai multi oameni aleg acest mijloc de transport pentru ca e rapid.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si