„Noapte de coșmar pentru oamenii din două localități din județul Bistrița-Năsăud. Mai multe gospodării au fost inundate. Colega mea, Silvia Cseh, ni se alătură cu detalii”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Gospodării inundate în Bistrița-Năsăud

„În urma precipitațiilor abundente și scurgerilor de pe versanți, 26 de gospodării au fost inundate în localitățile Căianu Mic și Căianu Mare din județul Bistrița-Năsăud.

Mai multe echipaje de pompieri și de voluntari au acționat noaptea trecută pentru scoaterea apei din curțile și din grădinile oamenilor. Inundații au fost și în Maramureș, pe DN18 mai multe porțiuni de drum au fost acoperite de ape. De asemenea, în zonă au avut loc și alunecări de teren, iar în comuna Poienile de sub Munte, patru gospodării au fost inundate. Aceste zone au scăpat de riscul de inundații, dar se află în continuare sub avertizare cod galben de intensificări ale vântului. Meteorologii spun că până mâine dimineață în mai multe localități din Maramureș, din nordul Crișanei în Muntenia, în mare parte a Transilvaniei, dar și local în Moldova, vântul va sufla cu putere mai ales pe crestele înalte”, a transmis Silvia Cseh, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Potop pe o stradă din Brașov, dar nu din cauza ploilor! Ce a dus la inundarea drumului?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si