E clar că viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost amendat de Poliţia Rutieră. Mihai Mincu, care se va însura cu Teodora, fata cea mai a lui Becali, în luna octombrie, a primit o amendă de circulaţie în Bucureşti, procesul verbal de contravenţie fiind înregistrat pe 11 decembrie 2017. Mincu a contestat amenda un an mai târziu, cerând anularea acesteia pe 4 decembrie 2018, la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti.

( vezi cum si-a sfinţit Gigi Becali stâna din Pipera)

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 

Viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost amendat de Poliţia Rutieră. Decizia i-a fost favorabilă lui Mincu

La primul termen al procesului, judecătorii au luat decizia, care i-a fost favorabilă lui Mincu:  „Admite cererea. Cu drept de a formula cerere de reexaminare, în termen de 15 zile de la comunicarea prezentei încheieri, la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Prezenta încheiere se va comunica reclamantului.

Dată în Camera de Consiliu şi pronunţată în şedinţă publică azi, 10.01.2019.”.

Viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost amendat de Poliţia Rutieră. Are un alt proces la Judecătoria Buftea

În Bucureşti, viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost amendat de Poliţia Rutieră. WOWbiz.ro a dezvăluit că, pe 1 martie 2019, la Judecătoria Buftea s-a deschis un dosar penal în care Mincu Mihai Theodor figurează ca inculpat.

Părţi civile sunt celebre case de modă, Cartier, Chanel şi Christian Dior, prin reprezentanţii lor din România, iar obiectul procesului este  “infracţiuni la alte legi speciale art. 90 alin.1 lit. b din Legea 84/1998”. Legea cu pricina se referă la  “Apărarea drepturilor asupra mărcilor şi indicaţiilor geografice”. Primul termen al acestui proces nu a fost încă stabilit.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si