Viorel Hrebenciuc si ceilalti inculpati cercetati pentru retrocedari ilegale de paduri, printre care Andrei Hrebenciuc si fostul ministru Tudor Chiuariu, nu vor mai fi sub control judiciar, a decis miercuri Inalta Curte de Casatie si Justitie. Un motiv de bucurie pentru Hrebe si fiul sau.

Andrei Hrebenciuc si sotia sa se saruta, iar Viorel Hrebenciuc merge in spatele lor
Andrei Hrebenciuc si sotia sa se saruta, iar Viorel Hrebenciuc merge in spatele lor

Cu o seara inainte de aflarea verdictului, fostul deputat PSD si-a luat fiul si nora si au petrecut la un restaurant select din Bucuresti.

Alaturi de cativa prieteni, cei trei au discutat la terasa pana tarziu in noapte. Andrei era vesel si tot drumul pana la masina a ras cu sotia, iar la un moment dat, aceasta l-a recompensat cu un sarut pe obraz.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

In acelasi timp, Viorel Hrebenciuc nu prea era in apele lui.  Se pare ca ultima perioada, cu dese probleme cu justitia, l-u epuizat pe Hrebe, care parea mai obosit ca niciodata. Atat la venire, cat si la plecarea de la terasa, el a mers incet, in spatele tinerilor si parea ca abia se tine dupa ei.

Viorel Hrebenciuc a fost trimis in judecata in ianuarie 2015 pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de influenta si spalare a banilor.

El a stat cinci luni in arest preventiv (octombrie 2014- martie 2015) si trei luni in arest la domiciliu (martie- iunie 2015), fiind apoi pus sub control judiciar.  Abia miercuri Viorel Hrebenciuc a scapat de controlul judiciar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si