Close sidebar
Close sidebar

Viscolul a lovit Romania! In miez de noapte, o comuna si trei sate au ramas paralizate

De maine, un ciclon mediteranean va aduce iarna peste Romania! Anuntul meteorologilor vine dupa viscolul care a ingropat deja in zapada localitati din centrul si estul tarii!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prima ninsoare, in Vrancea, a blocat o comuna si trei sate. La miezul noptii, excavatoarele au croit drum prin nameti pentru o femeie bolnava.
 
-Incercam sa scoatem o persoana care necesita dializa, pentru maine dimineata. Utilajele lucreaza si la aceasta ora. 4.17
 
Un alt batran singur a fost scos din casa acoperita cu zapada si dus la rude. Doar o wola a putut sa ajunga la el si sa-l salveze.
 
Dupa ce au ingropat localitati intregi sub zapada, ninsorile se muta din estul tarii, in vest si-n centru. Meteorologii anunta cod galben aici, in vreme ce la vecinii bulgari e rosu. Autoritatile din Sofia au scos pe strazi sute de utilaje cu ordin clar: la primul fulg, se pun pe treaba!
 

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

Prapadul anuntat in Bulgaria ar putea veni si la noi- in urmatoarele doua saptamani, un ciclon mediteranean va aduce peste tara noastra ba ninsori abundente, ba ploi torentiale si temperaturi la limita inghetului. Se-anunta, deci, o minivacanta friguroasa, mai ales pentru cei care si-au programat un sejur la munte. Pe crestele inalte, fenomenele extreme vor fi la ele acasa.



Iarna va veni insa cu adevarat abia in a doua parte a lunii decembrie- spun reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie.  Vom avea temperaturi sub limita de ger, iar de Craciun, zapada cat sa ne ajunga pana la primavara!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI