Vlad de la „Puterea Dragostei” este în casa dragostei încă de la începutul noului sezon. El a mărturisit că nu a avut nicio relație până în prezent. Tânărul este din Cluj-Napoca și a trăit în Manchester. El studiează la Universitatea Centrală Lancashire- UCLan.

Citeste si: Cine este Ana de la „Puterea Dragostei”? Noua concurentă va păși în casa dragostei

Vlad Bogdan Mureșan are 20 de ani. El este născut pe 10.07.2001 și este zodia Rac. Concurentul de la „Puterea Dragostei”,  sezonul cu numărul 4, este gata pentru cea mai importantă experiență din viața lui. Vrea să simtă intens prima iubire din viața lui, deoarece nu a mai avut altă relație.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Concurentul a menționat că așteaptă ca fata să facă primul pas spre el. El a transmis că nu face niciodată primul pas în relație, mai ales dacă nu primește semnale că este dorit.

Citeste si: VIDEO- Ella de la Puterea Dragostei a lansat o piesă nouă, dedicată mamei ei bolnave

Cu ce se ocupă Vlad de la „Puterea Dragostei”

Vlad nu a terminat studiile încă. În prezent, el este student în Anglia. Tânărul se pregătește să devină antrenor de fotbal și dezvoltare personală. Acest lucru înseamnă că sportul ocupă un loc foarte important în viața lui, fiind principala lui preocupare.

vlad de la puterea dragostei

Vlad Mureșan.

[Sursa foto: Instagram]

Pentru că nu a avut niciodată o relație, acum, după intrarea în casa „Puterea Dragostei”, Vlad este pregătit să lupte pentru iubire. Concurentul din sezonul 4 al emisiunii „Puterea Dragostei” spune despre el că este o fire competitivă și că deja se visează în Marea Finală a emisiunii, Vlad fiind gata să le țină

piept posibililor rivali în dragoste.

Citeste si: Singurul cuplu de la "Puterea Dragostei" a părăsit competiția. Concurenții au izbucnit în lacrimi

„Dragostea adevărată tind să cred că se află în spatele acestor uși și sunt aici să o găsesc. Motivul pentru care am venit la această emisiune este că vreau să am parte de cât mai multe experiențe în viață și, de ce nu, poate o să îmi găsesc jumătatea aici, la Puterea Dragostei.(...) Nu am avut niciodată o prietenă și poate o să îmi găsesc aici.”, a spus Vlad, concurentul de la „Puterea Dragostei”, sezonul 4.

Citeste si: Andrei și Aya de la Puterea dragostei formează din nou un cuplu! Tinerii au eliminat toate zvonurile despărțirii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si