Close sidebar
Close sidebar

Vodafone, Orange si Telekom, amendate cu 900.000 de lei pentru ca nu au acoperit cu semnal zeci de localitati rurale

Retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone si Telekom au fost amendate de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) pentru ca nu si-au indeplinit obligatiile de acoperire cu semnal a zeci de localitati rurale.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Vodafone a fost amendata cu 720.000 de lei, Orange cu 120.000 de lei si Telekom cu 60.000 de lei de catre ANCOM pentru ca nu s-au respectat obligatiile asumate in licitatia din 2012.

Conform licitatiei, Vodafone si Orange au avut fiecare obligatia de a acoperi cate 225 de localitati rurale, Telejom 169, iar RCS&RDS 57 de localitati rurale pana la data de 5 aprilie 2016. Doar RCS&RDS si-a respectat obligatiile de acoperire, informeaza hotnwes.ro.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

„Acoperirea asa-numitelor 'zone albe' este un proiect in care Vodafone Romania investeste in permanenta resurse, ca parte din obligatiile ce deriva din detinerea licentelor.

Din pacate, procesul este anevoios, din cauza ca eforturile de a acoperi aceste zone sunt deseori blocate in diverse etape, cum ar fi in cea de obtinere a autorizatiilor de constructie necesare. Vodafone Romania lucreaza in mod constructiv cu autoritatile si saluta recenta modificare a cadrului legal care reglementeaza infrastructura de telecomunicatii, si anume Legea Infrastructurii nr. 154/2012, care simplifica procedurile pentru obtinerea autorizatiilor. Vodafone Romania isi exprima increderea ca noua lege va contribui la cresterea eficientei eforturilor depuse in aceasta directie”, a transmis Vodafone.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI