Close sidebar
Close sidebar

Vrei să câștigi bani din gaming? 4 sfaturi de care să ții cont

Ai o pasiune puternica pentru gaming si te gandesti ca ai putea sa o monetizezi? Adevarul este ca ai sanse foarte mari sa creezi un proiect de succes, mai ales daca esti consecvent si alegi varianta potrivita pentru tine.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nu toti jucatorii devin profesionisti. Pentru majoritatea, gamingul ramane o pasiune. Totusi, chiar daca pare un domeniu ludic, un hobby care nu poate deveni mai mult de atat, industria de gaming capata din ce in ce mai multa popularitate, iar cei care investesc timp si efort au tot mai mult de castigat.

Daca si tu vrei sa castigi bani din gaming, urmeaza sfaturile de mai jos si incearca mai multe strategii, pana o gasesti pe cea care ti se potriveste cel mai bine.

1. Asigura-te ca ai echipament profesional

In momentul in care ai decis ca vrei sa transformi pasiunea pentru jocuri intr-o sursa de venituri, trebuie sa iti evaluezi resursele.

Pentru a deveni un gamer platit, este necesar sa investesti in echipament profesionist, care sa-ti permita dezvoltarea constanta si atingerea performantei.

De aceea, doteaza-ti camera cu un birou spatios, apoi cauta cele mai bune scaune de gaming si alege unul care sa-ti ofere tot confortul de care ai nevoie. In plus, cumpara ecrane suficient de mari si calitative, o tastatura si un mouse special create pentru jocuri.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Aceste accesorii te vor ajuta sa-ti dezvolti pasiunea, sa devii tot mai bun in domeniu si sa lucrezi confortabil, din propria locuinta. Nu trebuie sa alegi cele mai costisitoare produse, ci sa cumperi strategic, in functie de ce ai nevoie cu adevarat.

2. Creeaza-ti un canal de YouTube

Vrei sa impartasesti pasiunea ta pentru jocuri cu ceilalti si, in acelasi timp, sa obtii un venit suplimentar? Fa-ti un cont pe YouTube si incepe sa postezi clipuri de gaming.

Canalele gamerilor se afla in continua crestere, foarte multe persoane fiind interesate de acest tip de continut online. Te poti inregistra jucand jocurile tale preferate, oferind tips & tricks, recomandari si divulgand secrete pentru rezultate mai bune.

De asemenea, poti face clipuri in care sa prezinti jocuri noi sau mai putin celebre, pe care abonatii tai sa le descopere si sa le joace odata cu tine. Subiectele vlogurilor pot fi dintre cele mai diverse, asa ca nu ezita sa filmezi primul video. Inspiratia va veni pe parcurs!

3. Fa live streaming pe Twitch

Adori sa te uiti la jucatorii tai preferati pe Twitch? Daca da, aminteste-ti ca exista si alte foarte multe persoane care fac acelasi lucru.

Daca esti expert in anumite jocuri, nu ezita sa iti creezi un cont pe Twitch si sa faci live streaming atunci cand te joci. Poate fi o forma de-a combina utilul cu placutul si de-a castiga un venit suplimentar semnificativ, pe masura eforturilor pe care esti dispus sa le depui.

4. Testeaza sau creeaza jocuri video

Daca ai jucat deja toate jocurile video existente pe piata si esti la curent cu trendurile, poti face bani din gaming testand sau contribuind la crearea de noi aparitii.

Foarte multe companii angajeaza persoane pasionate de gaming, pentru a testa jocuri si features noi, pentru a raporta bug-urile si pentru a veni cu idei noi in dezvoltarea produselor.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Astfel, te poti angaja direct intr-una dintre companiile care creeaza jocurile tale preferate, devenind gamer cu norma intreaga.

Orice varianta ai alege, vei putea sa-ti pui in valoare talentul si pasiunea, castigand venituri consistente si oferindu-le celorlalti o parte din cunostintele tale in domeniu. Ramai consecvent si, in timp, vei putea avea mare succes!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI