Close sidebar
Close sidebar

Vrei sa locuiesti la Palatul Buckingham alaturi de Regina Angliei? Uite ce trebuie sa faci

Daca ai visat sa traiesti intr-un Palat, alaturi de o Regina, acum ai putea avea posibilitatea. Reprezentantii Casei Regale Britanice au declarat ca au inceput recrutarea pentru o menajera care sa locuiasca permanent la Buckingham.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este vorba de un post de asistent de curatenie pentru casa Reginei Elizabeta din Londra. "Vei munci si locui intr-unul dintre cele mai mari si impresionate Palate istorice. Vei intra in contact cu rudele, invitatii si, binenteles cu Regina in persoana", se arata in anuntul dat de Casa Regala.

Postul are si beneficii cum ar fi 33 de zile de concediu pe an, acces la facilitati ale Palatului, inclusiv clase de spinning alaturi de Regina, iar salariul este unul care ii imbie pe doritori. Pentru asta vei incasa 16.755 de lire anual.

Nu e obligatoriu sa ai experienta in acest domeniu, ci trebuie doar sa ai calitati pentru a face acest job. "Va trebui sa ai grija sa cureti interiorul, covoarele, mobila, dar si obiectele de arta istorice care se gasesc in interiorul casei.", mai spun acestia, noteaza cei de la Yahoo! News.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI