Tot mai multe tinere ajung pe mâna medicului estetician pentru a arăta așa cum își doresc. Este și cazul Weronikăi, un model ce apare pe site-urile pentru adulți. Ea a avut parte de o experiență chinuitoare în timpului unui zbor, imediat după ce a suferit o intervenție chirurgicală. Femeia a povestit totul pe TikTok.

Citește si: Daniela Gyorfi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 22:30, la Kanal D

Tânăra a trăit spaima vieții când a observat ce se petrece cu corpul său. Blondina a suferit o intervenție estetică de cantoplastie, adică operație pentru ochi de pisică, iar apoi s-a urcat în avion pentru zbor. Din cauza presiunii a avut mult de suferit. Tânăra a povestit toată experiența s-a prin intermediul platformei TikTok.

Trauma prin care a trecut Weronika

Tânăra a mers în Turcia pentru a-și face operația mult dorită. Ea a vrut să aibă ochi de pisică, așa că nu a stat pe gânduri și s-a dus tocmai până în Turcia pentru asta. Totul a decurs bine până în momentul în care a auzit un zgomot ciudat.

Citește si: Bogdan de la Ploiești a ajuns pe masa de operație. La ce tip de intervenție a fost supus cântărețul

Weronika a declarat că a ajuns cu întârziere la programarea operației, motiv pentru care medicul s-a grăbit și a uitat să îi înmâneze documentele care indică faptul că avea autorizație medicală pentru călătorii cu

avionul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Personalul avionului nu a lăsat-o să se îmbarce până când un medic de la fața locului nu a verificat-o pentru a fi totul în regulă. Aceasta spune că verificarea a costat-o 100 de dolari. Ea povestește că s-a îmbarcat alături de iubitul ei și nu se aștepta la un astfel de eveniment.

Citește si: VIDEO |Brigitte Sfăt, enervată la culme după ce a mers în vamă să ofere ajutor refugiaților: „Mă doare capul. Cheltui milioane să ajut niște oameni...”

„Eram în avion. Totul era liniștit. Ne-am pus să dormim pentru că am decolat la 2:00 dimineața, iar când m-am trezit, durerea era insuportabilă. Totul era foarte dureros. M-am ridicat, m-am dus la baie și am auzit un zgomot puternic, apoi inima a început să îmi bată cu putere. Ce se întâmplă? Imediat după, încep să simt acest lichid fierbinte picurându-mi pe gât... evident că era sânge'', a povestit tânăra.

Blondina a declarat că medicul i-a plasat un dren de lichid în spatele urechii în timpul procedurii, dar lichidele nu s-au golit complet. Asta a făcut ca pielea să se umfle și să rupă cusăturile din spatele capului.

„Când firele s-au rupt, tot lichidul a țâșnit dintr-o singură mișcare. Am simțit atât de multă durere pentru tot restul zborului'', a mai spus aceasta.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește si: Alexandra, câștigătoarea sezonului 3 Puterea Dragostei, este de nerecunoscut! Fosta concurentă și-a făcut mai multe intervenții estetice| Video

Când a ajuns la destinație, Weronika i-a trimis poze medicului chirurg care a sfătuit-o să nu ceară asistență medicală, ci să aplice cremă cu antibiotice pe zona afectată. Chiar și așa, a doua zi s-a trezit cu rana infectată. Din fericire, acum ea este în afara oricărui pericol.

Specialiștii spun că operația de cantoplastie ajută la crearea unui aspect de ochi de pisică. În timpul procedurii, medicul creează o incizie în colțul exterior al pleoapei, taie tendonul cantal, îl strânge și îl trage într-o poziție ridicată și îl fixează înainte de a închide incizia. Tratamentul creează un aspect mai ridicat al pleoapei exterioară pentru a produce o formă elegantă și alungită.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si