Close sidebar
Close sidebar

What's Up a scăpat de problemele cu legea, dar a rămas fără droguri

What's Up a fost iertat de procurorii DIICOT, după ce a fost prins cu „iarbă” asupra sa. Cheltuielile de judecată vor fi achitate din banii românilor.

Diana Bostan,

What's Up a scăpat de problemele cu legea

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Artistul What's Up a fost citat, recent, în fața instanței, în dosarul în care procurorii DIICOT l-au acuzat de deținere de droguri. El a fost iertat, dar a rămas fără droguri.

A scăpat de problemele cu legea, dar a rămas fără droguri

„Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri. Confiscă de la intimatul IVANCEA MARIUS MARIAN cantitatea de 1,80 grame Cannabis, depusă la camera de corpuri delicte a Inspectoratului General al Poliţiei Romane – Direcţia Cazier Judiciar Statistică şi Evidenţă Operativă, conform dovezii seria DCJSEO nr.

522354/15.05.2020. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”,  a decis instanța.

Pentru cei ce cultivă, produc, cumpără sau dețin droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, sunt pedepsiți cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. În cazul drgurilor de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Citeste si: Cine a fost soția lui Petrică Mâțu Stoian?! De ce a divorțat artistul de Carmen Mihaela

Cheltuielile de judecată vor fi suportate de stat

Cheltuielile de judecată se referă la eforturile depuse, salariile polițiștilor, combustibilul mașinilor folosite de poliție și DIICOT, orele de filaj, orele de interceptări, banii cheltuiți cu expertize și cu analize de laborator. Totul. Acestea vor fi plătite din banii contribuabililor care plătesc taxe și impozite.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Fapta a avut loc în 2019, când What's Up a fost săltat de un echipaj al Secției 17. 

Artistul era agresiv, iar agenții au încercat să-l imobilizeze, moment în care acesta l-a mușcat de picior pe unul dintre ei.What's Up i-a amenințat pe oamenii legii cu bătaia și ar fi afirmat chiar că va apela la bătăuși profesioniști.

Citeste si: VIDEO| A murit „Amiralul muzicii populare”. Petrică Mîțu Stoian a luat supradoză de anticoagulante

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI