"Orange aduce distractia în drumul spre mare cu Wi-Fi gratuit in Trenurile Soarelui", a anuntat un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila, informeaza hotnews.ro.

Astfel, cei care calatoresc spre mare vor avea parte de internet de mare viteza, indiferent de operatorul de telefonie mobila pe care il folosesc. Totodata, compania anunta ca traficul este verificat, astfel ca si copiii il vor putea folosi, fara ca parintii lor sa aiba vreo surpriza din punct de vedere al continutului pe care acestia il acceseaza.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pin acest proiect, Orange completeaza protofoliul de proiecte prin care ofera conectivitate in miscare. In 2015, compania a implementat proiectul prin care a asigurat transportul public din Timisoara cu wi-fi gratuit. Un alt proiect a fost Dacia Duster Connected by Orange: maşina care dispune de Wi-Fi la bord si pe perioada calatoriei, in autovehicul putand fi conectate pana la 10 dispozitive, simultan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si