Volodimir Zelenski le-a transmis locuitorilor din teritoriul ocupat temporar că, indiferent de ce promit ocupanții, singura lor cale este să scape. "Dacă reușesc la timp", spune Zelenski.

Citeste si: Zelenski: Războiul cu Rusia se va termina când luăm Crimeea înapoi

"Am alungat armata rusă din regiunile nordice. I-am expulzat pe invadatorii de pe insula noastră Zmiinyi. Ei simt deja că a venit momentul să fugă din Herson și din sudul țării noastre în general.

Va veni vremea când vor fugi din regiunea Harkov, din Donbas, din Crimeea... Și toți cei care pot ajuta în asta, ar trebui să o facă", a declarat liderul de la Kiev.

Invadatorii ruși folosesc cetățenii ucraineni pentru a-și acoperi atacurile cu scuturi umane, a acuzat Zelenski.

Zelenski spune cât va dura războiul cu Rusia

Preşedintele ucrainean mai spune că durata războiului depinde direct de pierderile pe care le va suferi Rusia, acesta fiind principalul lucru la care ar trebui să se gândească toţi cei care ajută Ucraina.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Ucraina a doborât 9 avioane ruse. "Putin se teme să recunoască atacul din Crimeea"

”Este nevoie de mai multe lupte, este nevoie de mai multe rezultate pentru a convinge”, afirmă preşedintele care susţine că peste 43.000 de soldaţi ruşi au murit până acum.

”Aceasta este o întrebare care îngrijorează pe absolut toată lumea: când se va termina războiul? Cineva spune- luni, cineva- un an, cineva- chiar mai mult. Dar problema timpului depinde de fapt în mod direct de problema pierderilor pe care le va suferi Rusia.

Cu cât mai multe pierderi vor suferi ocupanţii, cu atât mai repede vom putea să ne eliberăm pământul şi să garantăm securitatea Ucrainei”, a afirmat Zelenski miercuri seara.  

Acesta susţine că, într-o singură zi, ”ocupanţii au pierdut zece avioane de luptă: nouă în Crimeea şi încă unul în direcţia Zaporojie”.  

”Ocupanţii suferă, de asemenea, noi pierderi de vehicule blindate, depozite cu muniţii, rute logistice...”, a mai afirmat Zelenski.  

zelenski ucraina

Ocupanţii suferă noi pierderi de vehicule blindate, depozite cu muniţii, rute logistice, spune Zelenski.  

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si