Sunt imagini dramatice surprinse in in Costinesti- paramedici pe un atv gonesc spre nordul statiunii, acolo un tanar zace inconstient. E un angajat al plajei care a cazut ca secerat. Cadrele medicale ii pun imediat masca de oxigen si ii iau pulsul.

Are 22 de ani si i s-ar fi facut rau in apa. N-a apucat sa mai ajunga la mal. Si-a pierdut cunostinta, iar norocul lui a fost salvamarii l-au zarit la timp.



Tot la Costinesti, dar in centrul statiunii, o alta scena dramatica ii socheaza pe turisti!

Salvamarul inoata intr-un suflet spre doua turiste. Curentii le-au tras intr-o groapa de pe fundul apei, iar secundele fac diferenta intre viata si moarte. Salvatorul le arunca plutele chiar cand una dintre tinere este in pragul inecului.

Scapate tefere, fetele nu constientizeaza c-au fost la un pas de moarte!

Salvamarii spun ca in nordul statiunii Costinesti, tot fundul apei este strapuns de gropi extrem de adanci- care, desi sunt aproape de mal, pot cauza adevarate nenorociri.

Aveti mare grija daca sunteti in vacanta pe litoral: nu ignorati steagul pe care salvamarii il tin arborat de ieri. Atrage atentia asupra pericolului la care va expuneti daca intrati in apa. In statiunea Neptun, un tanar de 24 de ani din Bucuresti a fost tras in larg de curenti. Urma sa se insoare in acest weekend.

Scafandrii l-au gasit fara suflare in aceasta dupa amiaza, dupa ore intregi de cautari in adancuri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si