Close sidebar
Close sidebar

Zi plină de surprize în ”Casa Iubirii”. Fetele vor lansa provocări băieților în camera roșie

În ediția de astăzi, fetele vor chema băieții în camera roșie. Puse pe distracție, fetele vor lansa o serie de provocări băieților.

Diana Bostan,

Marinel de la ”Casa Iubirii”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marinel va fi deranjat de faptul că Emma îl cheamă în camera roșie, iar concurenta nu înțelege reacția acestuia.

Fetele au pregătit o farsă pentru Marinel

Emma îl va chema pe Marinel în camera roșie, spre dezamăgirea acestuia, care o întreabă pe Emma dacă este un joc sau nu.

Citește și: Kinga a vorbit despre cuplul Bianca-Alexandru: ”Am ieșit cu el de vreo trei ori”

Concurenta nu îi răspunde fapt ce-l enervează pe Marinel care spune că va părăsi camera roșie dacă este o farsă la mijloc.

Citește și: Bianca a fost dată afară din emisiunea ”Casa Iubirii”. Ce spune Andreea Mantea

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Pe de altă parte, Erisa îl va chema pe Laurențiu în camera roșie pentru a-l cunoaște mai bine, deși acesta este interesat de Patricia.

Ce părere are Kinga despre relația Biancăi

Bianca și Kinga au fost colege în primul sezon al emisiunii ”Casa Iubirii”, dar se pare că nu doar prezența în emisiune le leagă, ci și prezența în viața lui Alexandru.

Citește și: Nona și Ionuț vor avea parte de o cameră roșie. Concurenta va izbucni în lacrimi

Blondina este de părere că relația lor nu este reală: Nu sunt un cuplu real, dar mă bucur foarte mult pentru Alexandru, este un băiat foarte inteligent”, a spus Kinga la Culisele Iubirii.

Citește și: Fostul soț al Nonei, adevărul despre concurenta din ”Casa Iubirii”. Cum va reacționa bruneta la vederea mesajul video

”Punct țintit, foarte bine, îmi place mult de el. Ținta a fost Bianca, deci finalul este asigurat, asta dacă nu vine un alt băiat și Bianca să-l vrea pe el. Am ieșit cu el de vreo trei ori, noi am fost colegi. Alexandru m-a vrut pe mine, doar că este prea mic pentru mine și atunci el a luat ce a mai rămas din sezonul 1.”,
 a spus Kinga.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI