Close sidebar
Close sidebar

Ziarista Floriana Jucan, dezvaluiri despre succesul Simonei Halep: "A fost rasplatit tatal tau care s-a imprumutat si s-a rugat nopti intregi pentru succesul tau!"

Victoria Simonei Halep la Roland Garros a bucurat pe toata lumea, dar in spatele victoriei se ascund multe sacrificii ale familiei.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Numarul 1 mondial in tenisul feminin, Simona Halep a castigat sambata turneul de la Roland Garros, implinindu-si un mare vis si bucurand o tara intreaga. In spatele succesului, insa, se afla o multime de sacrificii ale sportivei, dar si ale familiei din spatele ei, aspect dezvaluit de cunoscuta ziarista Floriana Jucan.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Simona, ai adus bucurie unei tari intregi si efortul tau de ani de zile a fost recompensat. Dar mai presus de toate, astazi a fost rasplatit tatal tau care s-a imprumutat si s-a rugat nopti intregi pentru succesul tau.

Putini oameni stiu ce golgota a urcat familia ta pentru ca tu sa ajungi aici! Esti campioana noastra si iti multumesc pentru ca ai facut sa se auda imnul Romaniei pe arena de la Roland Garros! Am plans!", a notat jurnalista intr-o postare emotionanta.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI