Close sidebar
Close sidebar

Zilele lui Dan Petrescu în China sunt numărate! "SuperDan" va mai conduce echipa doar ]n următoarele două partide

Conducerea clubului Guizhou Hengfeng Zhicheng a decis viitorul lui Dan Petrescu, dupa ce echipa a retrogradat in liga a doua din China. Oficialii formatiei din Guiyang au stabilit sa-l mai pastreze pe Dan Petrescu doar doua meciuri iar apoi sa-i rezilieze contractul.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi mai are contract inca un sezon, lui Petrescu i se va propune sa plece de la echipa, potrivit informatiilor aparute in presa din China. Guizhou are mari probleme financiare, dupa ce a investit masiv in ultimul an si jumatate si a hotarat sa reduca drastic bugetul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Printre cei care vor avea de suferit se afla si Dan Petrescu, platit de chinezi cu 5 milioane de euro pe an. Antrenorul roman a preluat echipa in luna iunie, insa nu a reusit sa o salveze de la retrogradare.



Guizhou a retrogradat cu doua etape inainte de final, iar Petrescu va fi astfel nevoit sa plece.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI