Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ziua Fast-Food, sărbătorită cu burgeri. Datele arată că 1 din 7 români sunt depedenți de mâncarea de la fast-food

Astăzi este Ziua Internațională a Fast-Foodului, cu care ne răsfățăm din când în când și care ne strânge la masă alături de prieteni. Conceptul a fost importat din Statele Unite, unde e o adevărată cultură.

Redactia Stirile Kanal D,

Ziua Fast-Food, sărbătorită cu burgeri. Datele arată că 1 din 7 români sunt depedenți de mâncarea de la fast-food

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

1 din 7 români sunt depedenți de mâncarea de la fast-food

„Începem Ziua Internațională a Fast-Food-ului cu burgeri. Avem aici mai multe sortimente, dar despre fiecare o să vorbim cu Liviu Ștefan. Ce ne-ai pregătit aici?”

Liviu Ștefan: „V-am pregătit câteva bunătăți din meniul nostru american. Avem câțiva burgeri specifici locației noastre, adică cum e cel de whisky. Whisky burger care este un pic mai special față de celelalte, melted-ul care este cel mai popular pe TikTok, pulpork este un preparat foarte sofisticat și foarte gustos, în același timp este o combinație dintre ușor cald și ușor rece.

În partea cealaltă avem câteva preparate de la warmup, adică startere: mozzarela, sticksuri, câteva aripioare.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Câți burgeri preparați în restaurant zilnic? Românii sunt fani ai preparatelor fast-food?”

Citeste si: Decizie fără precedent pentru proprietarii de case și terenuri. Noile măsuri care se aplică în toată România- kanald.ro

Citeste si: Daniela Gyorfi dezvăluie ultima discuție a soțului ei cu Liviu Guță, înainte ca artistul să dispară: „Pe George l-a sunat”. Vedeta are o ipoteză șocantă- wowbiz.ro

Citeste si: Presupusa amantă a lui David Beckham face din nou declaraţii, după 20 de ani: Am fost foarte apropiați- antena3.ro

Liviu Ștefan: „Da, în medie avem undeva la 70-100 de burgeri pe zi.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:  „În afară de burgeri, ce altceva se mai comandă?”

Liviu Ștefan: „Pe lângă burgerii noștri, care sunt foarte des comandați, mai sunt și câteva preparate speciale: mușchiuleț de vită și coaste.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI