In articol:
Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:
1 din 7 români sunt depedenți de mâncarea de la fast-food
„Începem Ziua Internațională a Fast-Food-ului cu burgeri. Avem aici mai multe sortimente, dar despre fiecare o să vorbim cu Liviu Ștefan.
Liviu Ștefan: „V-am pregătit câteva bunătăți din meniul nostru american. Avem câțiva burgeri specifici locației noastre, adică cum e cel de whisky. Whisky burger care este un pic mai special față de celelalte, melted-ul care este cel mai popular pe TikTok, pulpork este un preparat foarte sofisticat și foarte gustos, în același timp este o combinație dintre ușor cald și ușor rece.
Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Câți burgeri preparați în restaurant zilnic? Românii sunt fani ai preparatelor fast-food?”
Liviu Ștefan: „Da, în medie avem undeva la 70-100 de burgeri pe zi.”
Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „În afară de burgeri, ce altceva se mai comandă?”
Liviu Ștefan: „Pe lângă burgerii noștri, care sunt foarte des comandați, mai sunt și câteva preparate speciale: mușchiuleț de vită și coaste.”