Close sidebar
Close sidebar

Ziua in care te-ai nascut iti poate prezice viata. Ce trebuie sa faci ca sa-ti mearga bine

Numerologia este studiul relatiei mistice dintre un anumit numar si anumite evenimente. Este, de asemenea, studiul valorii numerice a literelor in diverse cuvinte, nume si idei.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In mod obisnuit, oamenii folosesc numerologia pentru a-si da seama care este calea lor in viata analizand suma lunii nasterii si a zilei. (De exemplu, ziua mea de nastere este 16 martie. Deci, numarul meu ar fi 10, ca 3+ 1+ 6= 10.)

Dar se pare ca energia din ziua lunii in care te-ai nascut este un indicator si mai puternic al rezultatului vietii tale.

Iata cum ziua ta de nastere poate prezice total restul vietii tale:

Pentru persoanele nascute in ziua 1 a lunii

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Energia zilei 1 va ofera toata energia si increderea de sine de care aveti nevoie pentru a conduce o companie.

Vedeti o imagine mai larga, dar este posibil sa nu fiti atenti la detaliile necesare pentru a lucra sub altcineva.

Pentru persoanele nascute in ziua 2 a lunii

Esti o persoana emotionala si sensibila, cu un farmec aparte. S-ar putea sa veniti nervos in grupuri de oameni noi, dar aveti o capacitate incredibila de a va face prieteni.

Din cauza sensibilitatii dvs., este posibil sa nu va exprimati sentimentele, dar tot ce va doriti cu adevarat este afectiunea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI