Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) judecă azi apelul în dosarul DGASPC Teleorman, în care a fost condamnat Liviu Dragnea, în primă instanţă, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Liviu Dragnea nu s-a prezentat la primul termen. Judecătorii anunţau la vremea respectivă că liderul PSD a trimis o cerere prin care a solicitat o amânare, pentru a putea să-şi angajeze un avocat.

Atât Liviu Dragnea cât şi procurorii de la DNA au făcut apel în acest dosar.

Completul care judecă acest caz este condus de Iulian Dragomir şi format din cinci judecători.

A primit 3 ani şi 6 luni de închisoare 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Liviu Dragnea a primit pe 21 iunie 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru săvărşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu în dosarul DGASPC Teleorman, care viza angajarea fictivă a două angajate: Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

Decizia de condamnare a fost luată de doi dintre cei trei judecători ai completului. Al treilea a votat pentru achitare. 

 

sursa foto: Realitatea 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si