Taur si Fecioara

Aceste doua semne zodiacale (Taur si Fecioara) sunt compatibile, ambele fiind semne de pamant, potrivit astrologiei. Nativii Taur si Fecioara formeaza un cuplu aproape perfect. Sunt nativii care se ajuta unul pe celalalt, se inteleg, si intotdeauna au incredere in ei, indiferent de situatie.

Berbec si Balanta

Foarte energici si increzatori, nativii Berbec si Balanta sunt foarte buni prieteni.

La fel de bine se inteleg si in viata de cuplu, incurajandu-se si iubindu-se unul pe celalalt. Aceste doua semne sunt destinate sa fie impreuna, dar depinde numai de ei daca decid sa ramana numai prieteni sau daca trec la urmatoarea etapa.

Rac si Scorpion

Ambii nativi isi doresc sa-si faca partenerul de viata fericit si implinit, sunt foarte buni prieteni si  familisti convinsi, iar acest lucru ii ajuta foarte mult in viata de cuplu. insa multi dintre cei nascuti in aceste doua semne zodiacale aleg sa ramana prieteni, nimic altceva. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si