Data de 10 octombrie (10.10) este una specială, fiind a zecea zi din a zecea luna a anului. Reprezintă deschidere spre optimism, spre indeplinirea dorintelor. Zece este numarul destinului. Este punctul de lansare a individualitatii, a creativitatii, a independentei. Numarul 10 contine doua cifre importante in numerologie 1 si 0, numarul liderilor (1) si numarul amplificarii (0).

10 octombrie. 10, Numărul Karmei, în viață totul se plătește

10 octombrie. Ce putere numerologică are data de 10.10
10 octombrie. Ce putere numerologică are data de 10.10

Citeste si: Marele actor Adrian Pintea ar fi împlinit 65 de ani! Și calul său, Duran, l-a condus acum 12 ani pe ultimul drum

Citeste si: Gestul ministrului Justiției, Ana Birchall, către Mircea Geoană: „Asta-i contribuția mea în pregătirea unui loc eligibil”

Citeste si: Bărbatul care a evadat în ianuarie din arestul Poliţiei Judeţene Galaţi, condamnat la un an de închisoare cu executare

10 octombrie. Octombrie este prima luna din an care are doua cifre in component si este puternic influentata de Balanta, zodia echilibrului. Octombrie incepe sirul lunilor de final de an si este punctul de balanta intre ceea ce ai fi vrut sa faci si ceea ce ai reusit sa faci.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, 10 este numarul karmei. A venit vremea recompenselor.

10 octombrie. Ce putere numerologică are data de 10.10
10 octombrie. Ce putere numerologică are data de 10.10

 

Data de 10.10 presupune resimtirea energiei liderului, dar amplificata. In aceasta zi ai parte de o invitatie ca sa incerci ceva nou. Ca sa mergi inainte cu convingerea ca vei reusi. Numarul 10 este considerat un numar norocos, un numar care te elibereaza de trecut. Nu trebuie decat sa prinzi putin curaj.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei a fost dată de gol! S-a întâlnit pe ascuns cu Jador, în România: "S-au sărutat..."

10 octombrie. Numarul 10 si repetitia lui are o insemnatate speciala. Daca il vezi de mai multe ori in diverse combinatii (fie numarul de pe un imobil, fie ora la ceas), inseamna ca ingerii iti transmit un mesaj. Numarul ingerilor 1010 inseamna Trezirea, dezvoltarea spiritual. De asemenea, ingerii iti spun ca iti sunt alaturi si ca asteapta doar sa le ceri ajutorul in rezolvarea problemelor tale.

Numarul ingerilor 1010 este o indemnare spre optimism, spre concentrarea pe ceea ce ai de facut. Este o incurajare de vibratie inalta care te conecteaza cu puterea divina si atrage abundenta.

10 octombrie. Daca vezi 1010 impreuna cu partenerul de cuplu, inseamna ca aveti un tel puternic impreuna. Iar ingerii va transmit mesajul ca sunt alaturi de voi in atingerea acelui tel. Ingerii va incurajeaza astfel sa iesiti din zona de confort si sa vedeti ce va ofera lumea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si