Close sidebar
Close sidebar

11 Motive esențiale pentru monitorizarea prin GPS a activităților firmelor de transporturi

Administrarea unei companii de transport este o responsabilitate uriașă, mai ales dacă răspunzi de întreaga flotă. Identificarea locației fixe a fiecărui autovehicul este regula de bază, mai ales dacă ai de onorat anumite înțelegeri cu partenerii tăi și sunt implicate termene limită.

Mircea Pop,

11 Motive esențiale pentru monitorizarea prin GPS a activităților firmelor de transporturi


DISTRIBUIE
acest articol

Sistemul de monitorizare prin GPS: cheia pentru optimizarea siguranței angajaților și perfecționarea serviciilor de transport

11 Motive esențiale pentru monitorizarea prin GPS a activităților firmelor de transporturi

Un sistem de monitorizare prin GPS condiționează scăderea costurilor operaționale și optimizarea profitului pentru firma ta de transport.

1. Costuri operaționale mai mici

Achiziționarea unui sistem de monitorizare GPS îți afișează cele mai scurte și recomandate rute pentru autovehiculele firmei tale. Acest avantaj ajută la minimizarea consumului de carburant și evitarea costurilor extra, care nu își găsesc sensul.

2. ‘’Timpul costă bani’’

Economia de timp poate deveni un lux pentru lucrătorii din industria transportului, care știu cât de greu trece timpul atunci când ești blocat în trafic și câte pierderi generează acest context.

Sistemul de monitorizare GPS permite managerilor de flotă să identifice drumurile aglomerate și să programeze în timp real rute eficiente pe care să le comunice șoferilor. 

Citeste si: VIDEO| Se redeschide șoseaua Transalpina. Se va putea circula doar între anumite ore

3. Gestionezi eficient consumul

Sistemul de monitorizare GPS permite managerilor de flotă să verifice în amănunt consumul de carburant, de exemplu, sau comportamentul angajaților în timpul orelor de lucru.

Printr-o scurtă analiză a acestor detalii, poți vedea zonele în care mașina înregistrează consumuri mai mici pentru a economisi la bugetul firmei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

4. Verifici modul de utilizare a mașinilor

Utilizarea sistemului de monitorizare prin GPS permite realizarea unei analize detaliate a mașinii, pentru a evita depășirea de viteză, consumul prea mare de combustibil sau  folosirea autovehiculelor în mod abuziv sau în alte scopuri decât cele stabilite de managerul flotei. 

5. Respectarea înțelegerilor cu clienții

Sistemele de monitorizare GPS ajută flota să onoreze în timp util toate solicitările venite de la clienți.

Mai mult, poți acum să ții la curent clientul interesat de timpii exacți de livrare sau alte detalii despre traseu, precizie care va consolida încrederea acestuia în seriozitatea serviciilor tale.

6. Mărești profitul prin creșterea rutelor efectuate

Sistemul de monitorizare prin GPS ajută să se localizeze mașinile inactive, cărora li se pot acorda curse noi. Astfel, se dezvoltă numărul de transporturi zilnice, ceea ce aduce cu sine încheierea mai multor contracte cu noi parteneri.

Citeste si: O adolescentă aflată pe skateboard a fost rănită de un șofer băut

7. Depistarea bunurilor dispărute

Sistemele de monitorizare prin GPS identifică imediat bunurile care lipsesc din gestiunea firmei.

8. Costuri de mentenanță mai mici

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Sistemele de monitorizare prin GPS sunt prevăzute cu tehnologii de ultimă generație care vizează indicatoarele de carburant, indicatoarele de temperatură pentru motor, clarificarea stării generale în care se află mașina, etc. Astfel, cunoscând mașinile în detaliu, poți economisi bani la bugetul firmei în loc să îi cheltui pe inspecții de rutină.

9. Manevrare facilă și independentă

Ori de câte ori vrei să descoperi locația mașinii, sau comportamentul angajaților, accesează sistemul de monitorizare, indiferent unde te afli, fie de pe telefoane mobile, tablete sau laptopuri.

10. Ești notificat instant

În caz de accidente sau de abateri de la rutele prestabilite, vei fi alertat prin sms sau email, astfel încât să poți oferi suport imediat șoferilor tăi.

11. Echipa este scutită de la completarea zecilor de documente

Sistemele de monitorizare GPS au capacitatea de a stoca automat informații detaliate și timpii exacți, pe care ulterior le poate furniza într-o formă simplu de utilizat.  

Unde se află mașina ta? Știi ce fac angajații tăi? Protejează-ți business-ul, siguranța oamenilor tăi și eficientizează resursele firmei cu sistemele de monitorizare a flotei auto oferite de CargoTrack. Vei fi la curent cu tot ce poate influența activitatea până la cel mai mic detaliu, avantaj care îți va permite să reduci substanțial costurile fără rost, să menții un colectiv mulțumit și să poți furniza servicii de calitate clienților tăi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI