Close sidebar
Close sidebar

17 migranţi au fost depistaţi lângă Timişoara

Poliţiştii locali din comuna Ghiroda, aflată lângă Timişoara, au depistat un grup de 17 migranţi din Afganistan care se afla într-un microbuz. Cu toţii au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Timişoara.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Ghiroda, cei 17 migranţi, toţi bărbaţi, coborau din maşină când au fost observaţi de mai mulţi trecători care au sesizat autorităţile.

Citeste si: Surse IML: Inima Cristinei Țopescu, cel mai deteriorat organ din corp

17 migranţi au fost depistaţi lângă Timişoara

„Ca urmare a unei sesizări cu privire la mai multe persoane care coborau dintr-o dubă suspectă pe drumul către Moşnita Nouă, agenţii Poliţiei Locale Ghiroda s-au deplasat cu cele două autovehicule de intervenţie şi au reuşit să identifice 17 bărbaţi de naţionalitate afgană, fără documente de identitate”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Locale Ghiroda.

Citeste si: VIDEO| Bloc în flăcări la Bistrița. Un bărbat a murit în incendiul violent

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Bărbaţii au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Citeste si: Brăila: 19 poliţişti, condamnaţi la închisoare cu suspendare pentru luare de mită

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI