17 oameni au fost raniti in groaznicul accident, insa pentru unul dintre ei, soferul, s-a dus lupta cea mai grea. Cei care incearca din rasputeri sa-l scoata viu dintre fiarele care-l tin ca o menghina sunt colegii lui. Barbatul, plin de sange, nu are nicio reactie.

Fara experienta in prim ajutor, unul dintre colegi face tot ce-i sta in putinta sa-l smulga de acolo.

Accidentul s-a petrecut in Pitesti, la scurt timp dupa ce muncitorii au fost luati de acasa. Ramas fara frane, unul dintre autobuze a facut prapad.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Oare stiu mai marii companiei la ce isi expun angajatii sau reactia doamnei este doar o intamplare?  Muncitorii care erau in cele doua autobuze spun lucruri infioratoare: masinile care ar trebui sa-i transporte in siguranta sunt adevarate bombe cu ceas.

Accidentul de azi-dimineata seama izbitor cu cel de la inceputul lui septembrie, cand, alti 14 muncitori au ajuns la spital, dupa ce autobuzele care-i transportau s-au cicnit unul de celalalt.

Cei de la firma de transporturi sustin ca au toate verificarile tehnice facute.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si