Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt intervine, miercuri dupa-amiaza, pentru evacuarea apei si inlaturarea unor copaci doborati de furtuna in municipiul Piatra Neamt si in doua comune din imprejurimi. Ploaia torentiala a afectat 20 de gospodarii, inclusiv locuinte, din cartierul Ciritei, unde apa a inundat curtile si partial casele localnicilor.

Citeste si: Astea sunt cele mai tari perle de la proba scrisa la Evaluarea Nationala. "Genul liric e atunci cand ploaia suna ca o lira"

"Situatia este una sub control astfel incat nu putem vorbi despre persoane evacuate, avand in vedere ca apa nu a ramas in locuintele afectate. Din fericire, paraul Potoci, care traverseaza cartierul Ciritei, a fost regularizat astfel incat nu s-a mai ajuns la situatiile din anii anteriori. in momentul de fata, intervenim cu patru echipaje pentru evacuarea apei din gospodariile afectate", a declarat, miercuri, pentru News.ro inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Neamt, Ioan Nitica.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe langa gospodariile afectate, sase copaci au fost doborati de furtuna, unul cazand peste o retea electrica si o masina si unul peste o casa, insa fara a exista victime sau pagube importante.

De asemenea, drumul national DN 15 D Piatra Neamt- Vaslui a fost blocat timp de peste 15 minute din cauza cantitatii mari de apa de pe sosea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si