Close sidebar
Close sidebar

20 de gospodarii, inclusiv locuinte, inundate in urma unor ploi torentiale, iar un drum national a fost blocat

Douazeci de gospodarii din municipiul Piatra Neamt, inclusiv locuinte, au fost inundate, miercuri dupa-amiaza, in urma unei ploi torentiale, mai multe echipaje de pompieri intervenind pentru evacuarea apei. De asemenea, mai multi arbori au fost doborati la pamant, iar drumul national DN 15 D Piatra Neamt - Vaslui a fost blocat peste un sfert de ora.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt intervine, miercuri dupa-amiaza, pentru evacuarea apei si inlaturarea unor copaci doborati de furtuna in municipiul Piatra Neamt si in doua comune din imprejurimi. Ploaia torentiala a afectat 20 de gospodarii, inclusiv locuinte, din cartierul Ciritei, unde apa a inundat curtile si partial casele localnicilor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Situatia este una sub control astfel incat nu putem vorbi despre persoane evacuate, avand in vedere ca apa nu a ramas in locuintele afectate. Din fericire, paraul Potoci, care traverseaza cartierul Ciritei, a fost regularizat astfel incat nu s-a mai ajuns la situatiile din anii anteriori.

in momentul de fata, intervenim cu patru echipaje pentru evacuarea apei din gospodariile afectate", a declarat, miercuri, pentru News.ro inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Neamt, Ioan Nitica.

Pe langa gospodariile afectate, sase copaci au fost doborati de furtuna, unul cazand peste o retea electrica si o masina si unul peste o casa, insa fara a exista victime sau pagube importante.

De asemenea, drumul national DN 15 D Piatra Neamt- Vaslui a fost blocat timp de peste 15 minute din cauza cantitatii mari de apa de pe sosea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI