Close sidebar
Close sidebar

20 de morti dupa ce un microbuz cu elevi s-a ciocnit de un camion in Africa de Sud

Autoritatile sud-africane au revizuit bilantul la 20 de morti, printre care se numara 19 elevi, dupa ce un microbuz scolar a intrat intr-un camion si a explodat in flacari in provincia Mpumalanga, situata la nord de capitala administrativa Pretoria, transmite Reuters.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Si soferul microbuzului scolar si-a pierdut viata in tragedia rutiera din provincia Mpumalanga.

Potrivit primelor informatii, microbuzul ii transporta pe elevi de la scoala spre casa atunci când s-a ciocnit cu un camion intre orasele Verena si Bronkhorstpruit.

De asemenea, mai multi copii au fost raniti in accident.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Purtatorul de cuvânt al serviciilor de urgenta a explicat ca trupurile copiilor morti sunt blocate intre fiarele contorsionate ale microbuzului din provincia Mpumalanga.

Anchetatorii nu au informatii despre cauzele accidentului rutier. Insa, multi sud-africani isi pierd viata in accidente rutiere, iar 235 de oameni au murit doar in incidentele rutiere din weekend-ul Pastelui.

Sursa: news.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI