Close sidebar
Close sidebar

22 de bovine au fost ucise si incinerate in Bacau pentru ca asa prevede legislatia europeana

Politistii din Bacau au descoperit vineri un tir care incerca sa scoata din tara 22 de bovine fara documente legale de provenienta si documente sanitar veterinare. Animalele au fost ucise si incinerate.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O firma din Constanta, care apartine unor sirieni, a incercat sa transporte un tir plin de bovine, spre un centru de colectare si ingrasare din Tulcea. Un echipaj de politie din Bacau a oprit masina in trafic si a observat ca animalele nu aveau crotalii la urechi, iar conducatorul tirului nu a putut prezenta documente de provenienta a animalelor. La fata locului au venit si inspectorii sanitar veterinari dar si politisti de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice. Animalele au fost duse in curtea unui agent economic din Nicolae Balcescu, unde au fost verificate. La final, politistii au dispus confiscarea bovinelor si sanctionarea societatii comerciale transportatoare cu suma de 20.000 lei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Bacau a mai dat o amenda de 3000 lei pentru lipsa documentelor sanitar veterinare si a dispus uciderea animalelor, conform legislatiei europene. „T oate animalele care nu erau identificate au fost ucise la Nicbac iar Protanul a venit si le-a incinerat.

Din pacate, aceasta este legislatia si nu avem ce face“, a precizat directorul DSVSA Bacau, Nichi Vrabie.

Sursa: Adevarul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI