Iata in ce zodii sunt nascute femeile care sunt adevarate lady:

Taur

Cumpatata si diplomata, nativa acestui semn astrologic este o adevarata doamna, indiferent de situatia in care se afla. Nu doar limbajul si comportamentul o recomanda in acest sens, ci si stilul sau vestimentar atent conturat. Este invidiata de celelalte femei, care o studiaza atent pentru a-i fura din secrete.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Pesti

Nativa din zodia Pesti este stilata, manierata, eleganta. De la aspectul fizic pana la atitudine, ea este o adevarata doamna. Este discreta, bine crescuta si cumpatata. Ii uimeste deseori pe cei din jur cu vocabularul ei frumos, scrie ele.ro.

Balanta

E relaxata si echilibrata, priveste viata cu umor, iar asta ii confera un farmec aparte. Pe oriunde merge face o buna impresie, intrucat este o femeie de calitate. Stie cum sa se comporte, are o atitudine pozitiva si reprezinta o sursa de inspiratie pentru barbatul pe care il are alaturi. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si