Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Prețurile cazărilor în Cluj Napoca au explodat după anunțarea datei Untold 2022

Vara anului 2022 va fi plină de evenimente. Untold a anunțat data festivalului, iar prețurile cazărilor în Cluj Napoca au explodat.

Mircea Pop,

Prețurile cazărilor în Cluj Napoca au explodat după anunțarea datei Untold 2022

[Sursa foto: Untold - Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei care vor să își asigure locul la concertele Untold 2022 își pot cumpăra deja și abonamente iar organizatorii spun că vor anunța în curând și alte surprize pentru fani.

Chiar dacă a fost organizat în condiții speciale, Untold a avut anul acesta peste 250.000 de participanți în cele patru zile de festival.

La Untold vin oameni din toată lumea

Oameni veniți din toate colțurile lumii s-au distrat la Cluj, iar cele mai bune momente ale evenimentului au fost transpuse într-un aftermovie care reflectă emoția participanților la Untold.

Untold 2022

[Sursa foto: Untold- Facebook]

”Emoția e dată și de către artiști pentru că am avut artiști care și-au exprimat bucuria pentru că au avut ocazia să se reîntâlnească cu fanii din întreaga lume aici la Cluj, după un an de pauză”, spune Edy Chereji, director de comunicare Untold.

Citeste si: Brașovul va avea propriul UNTOLD

Când se va desfășura Untold 2022?

Organizatorii au dezvăluit deja data festivalului de anul viitor: Untold va avea loc în 2022 în perioada 4-7 august.

Când se va desfășura Untold 2022?

[Sursa foto: Untold- Facebook]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Imediat după acest anunț prețurile la cazare au explodat. Pentru patru zile petrecute în hoteluri sau apartamente închiriate în regim hotelier se percep tarife de mii de euro. Trei nopți într-un astfel de apartament cu living, dormitor și terasă costă 43 000 de lei.

Citeste si: Untold a vrajit 300 de mii de oameni

”Lucrăm foarte bine, deși e ciudat, cu clienți premium din Asia. Ei vin, se regăsesc și ne recomandă. Alatăieri am fost recontactați de doi clienți care au auzit că se organizează Untoldul și vor să revină. Și bineînteles vor sa revină la noi”, spune Alexa Aliodor, proprietar afacere.

Citeste si: Mesajul unui medic clujean pentru participanții de la Untold: „După Untold, vă așteptăm”

Cât costă o cazare pentru Untold?

Cei care caută însă cazări mai ieftine trebuie să mai aibă răbdare. În curand pe site-ul Untold se vor putea găsi și alternative mai accesibile pentru toate buzunarele. Tot de pe site-ul festivalului se vor putea cumpăra abonamentele și biletele de o zi.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Untold 2022

[Sursa foto: Untold- Facebook]

”Cei care nu au ajuns în acest an, dar au biletele cumpărate din 2020, vor putea veni anul viitor la festival”, mai spune Edy Chereji.

Citeste si: VIDEO| Regulile de acces pentru UNTOLD 2021

Prețurile abonamentelor pornesc de la 129 de euro+taxe. Festivalul din 2022 vine cu o mulțime de surprize și premiere pentru publicul din România, promit organizatorii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI