Ziua Internațională a Educației, sărbătorită an de an pe 5 octombrie, este o ocazie deosebită, marcată cum se cuvine la Sweet Adventure- Muzeul Dulciurilor... fără zahăr. Intrarea este gratuită pentru toate cadrele didactice: educatoare și educatori, învățătoare și învățători, profesoare și profesori.

"Ziua de 5 Octombrie va fi o zi specială

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro

Toate cadrele didactice sunt invitate să petreacă la Muzeul Dulciurilor momente speciale- intrarea este gratuită.

Dorim să ne cunoașteți, dorim să vă simțiți ca în povești și să reveniți cu copiii dvs de la grupa/ clasă în Săptămâna Altfel sau Săptămâna Verde, în excursii, vizite și pentru atelierele de gătit sănătos, pe care le vom desfășura în locația Sweet Adventure", este mesajul gazdelor.

Nu doar Ziua Internațională a Educației poate fi petrecută la Sweet Adventure, reprezentanții Muzeului Dulciurilor fără zahăr au programate ateliere până la sfârșitul anului. Iată programul atelierelor pentru octombrie, noiembrie și decembrie 2024:

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si