Aflat pe scenă la un concert în Los Angeles, 50 Cent se enervează brusc. Microfonul nu-i merge, așa că nu poate să cânte. După ce-l întinde, prima dată, cuiva din STAFF, ca să primească altul, nici al doilea microfon nu e bun.

Citește și: VIDEO- Vlăduța Lupău, show incendiar în Capitală! Cum se împarte artista între viață și familie? „Dacă nu m-ar susține nu aș putea să merg să fac tot ceea ce ține de cariera mea”

O femeie a fost grav lovită și a ajuns la spital cu capul spart

Acesta e momentul când își iese din fire și îl aruncă cu putere în public, unde fanii lui veniseră special să îl vadă. După incident o femeie a fost grav lovită și a ajuns la spital cu capul spart.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Fotografiile arată cum femeia s-a ales cu o tăietură zdravănă în frunte. STAFF-ul lui 50 Cent spune că aceasta se afla într-o zonă restricționată, însă argumentul nu i-a impresionat pe oamenii legii.

50 Cent este cercetat pentru fapte violente

Acum, poliția a deschis o anchetă, iar 50 Cent este cercetat pentru fapte violente. Gestul cântărețului vine la o lună distanță după ce și Cardi B a făcut un gest similar la un concert. Artista și-a recunoscut fapta, iar acum urmează să fie judecată în cadrul unui proces.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si