Este luni dimineață. Ai o întâlnire importantă la serviciu, intri în duș și, în timp ce apa curge, te gândești ce să porți. Tu îți alegi ținuta. Îți înghiți rapid micul dejun pentru a te spăla pe dinți și a-ți pune încărcătorul în rucsac. Prin fereastră se vede că este înnorat. Deschizi garderoba și te holbezi: ce geacă să porți? Denimul este prea casual, catifeaua prea elegantă. Ai puțin timp, dar și puține opțiuni.

Este posibil ca mulți oameni să se fi aflat într-o situație similară. Tocmai toamna, când vremea este mai ambivalentă, este cel mai dificil să ne alegem rapid ținutele, mai ales gecile sau paltoane damă. Această mică problemă se poate traduce într-o indecizie care vă va lua minute prețioase înainte de a pleca de acasă, ceea ce, la rândul său, poate însemna o întârziere în a ajunge la destinație.

Citește și: Sarmale de post: Reţeta specială pentru Postul Crăciunului 2022

De aceea, a avea o geacă damă versatilă este esențială pentru orice garderobă. Un articol de îmbrăcăminte versatil, cu care vă simțiți întotdeauna în siguranță și încrezător și care vă ajută să scăpați de probleme. Problema este că este mai ușor să te gândești la un model ideal decât să îl găsești.

Cum alegi o astfel de geacă damă?

1. De ce să o faci?

Un palton bun este un articol de îmbrăcăminte care implică o investiție importantă. Conform comportamentului nostru de cumpărare, este lucrul pe care îl cumpărăm cel mai puțin pe parcursul anului. De aceea, ar trebui să ne gândim foarte bine la asta, pentru a nu ne trezi cu un produs scump care nu mai este folosit.

Pulover damă- oferte

Îmbrăcămintea este armura noastră. În acest sens, gecile sunt o parte foarte importantă, deoarece sunt ultimul strat și, prin urmare, cel mai vizibil. Să ai o geacă damă sau paltoane de damă care să ți se potrivească și să te încălzească, dar mai ales care să te facă să te simți încrezătoare și sigură în diferite look-uri, este esențial pentru a trece cu bine peste aceste luni reci.

Citește și: Cum va fi vremea în următoarele zile. ANM a anunțat zonele în care va ninge

2. Prioritizează culorile neutre

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Primul lucru de care trebuie să ținem cont atunci când căutăm o geacă sau paltoane damă este ca aceasta sau acesta să se poată combina cu restul hainelor pe care le avem deja în garderobă. Mai mult decât tendința momentului, să ne fie clar stilul personal, deoarece trebuie să ne simțim confortabil cu această geacă pe care o vom adăuga la garderoba noastră.

Pulover damă- oferte

De aceea, specialiștii sugerează să alegem întotdeauna culori neutre și forme clasice, care sunt cele care se adaptează cel mai bine la diferite ocazii și, de asemenea, rezistă mai bine în timp.

3. Materiale

În ceea ce privește materialele, există posibilități infinite. Pentru a ști pe care să îl alegem, trebuie să știm clar care este funcția pe care o va îndeplini acest produs și ce calități tehnice trebuie să aibă: dacă avem nevoie ca acesta să fie rezistent la apă sau să aibă o capacitate termică mai mare.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Urzeala Tronului la Târgoviște

Astăzi, piața oferă jachete 3 în 1, care, după cum sugerează și numele, conțin mai multe funcții într-un singur articol de îmbrăcăminte. Acestea includ un strat impermeabil și un strat termic, iar împreună formează o super geacă pentru climatele extreme.

Pulover damă- oferte

Lâna va fi întotdeauna un material care va oferi căldură și confort, deși nu va fi de mare ajutor în zilele ploioase. Nailonul și poliesterul sunt mai bune pentru a rezista la vreme umedă.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

4. Acordă prioritate sustenabilității

Trebuie să fiți conștienți de faptul că hainele vor deveni la un moment dat- sperăm că după mulți ani și utilizare- deșeuri, așa că ar trebui să cumpărați în deplină cunoștință de cauză și să faceți acest lucru doar dacă este strict necesar, ne sfătuiesc experții. Există multe modalități de a cumpăra paltoane damă sau geci noi pentru garderoba noastră fără a avea un impact asupra mediului.

Pulover damă- oferte

Există diferite branduri care lucrează într-un mod sustenabil, fie prin reciclarea sau reutilizarea țesăturilor, fie prin utilizarea bumbacului sau a materialelor care sunt obținute într-un mod sustenabil sau mai prietenos cu mediul. De asemenea, puteți opta oricând pentru haine la mâna a doua.

5. Greutate

Acesta este un aspect important, dar la care nu mulți oameni se gândesc atunci când fac cumpărături online. Este important să iei în considerare acest aspect, deoarece va avea o mare influență asupra confortului pe care îl vei simți. Ideea este că geaca de damă  trebuie să ne protejeze, dar să ne permită și să ne mișcăm cu ușurință; altfel, disconfortul va face ca acest articol de îmbrăcăminte să fie nepractic și, prin urmare, va fi uitat în fundul dulapului.

6. Buzunare bune

Este greu să te gândești la o geacă bună care să nu aibă buzunare. Acestea maximizează experiența noastră, pe lângă faptul că ne permit să ne depozităm lucrurile, ne protejează mâinile de frig. De aceea, este important să te asiguri că are câteva buzunare bune la șolduri și câteva buzunare suplimentare, fie în interiorul hainei, fie poate pe piept.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si