Designerii de interior spun ca in orice amenajare trebuie sa existe un element care sa atraga privirea vizitatorilor si pe care sa se bazeze intregul decor. Iata cateva sugestii de obiecte de mobilier care pot deveni un punct de atractie in living.

1. Canapeaua

O astfel de piesa de mobilier reprezinta elementul central al unui living. Daca alegi un model compatibil cu stilul intregii incaperi si potrivit nevoilor tale, te va incanta o perioada lunga de timp.

Tine cont de dimensiunea, forma si materialul acestui produs. Opteaza pentru o canapea deosebita, care sa iasa in evidenta foarte usor si, chiar daca are o nuanta neutra, foloseste perne decorative si o cuvertura vesela. Pentru mai multa inspiratie acceseaza Vivre.ro si exploreaza colectia de canapele deosebite, ca s-o alegi apoi pe cea adecvata stilului tau.

2. Fotoliul de accent

Fotoliul este unul dintre cele mai apreciate obiecte de mobilier. Daca vrei sa iesi in evidenta cu o astfel de piesa de decor, alege o culoare indrazneata, care realizeaza un contrast puternic alaturi de nuantele principale din incapere (de exemplu, un fotoliu roz-piersica intr-un decor predominant gri).

3. Fereastra cu priveliste deosebita

O fereastra poate deveni usor un element special de atractie. Daca ai o priveliste deosebita din sufrageria casei tale, asigura-te ca aceasta va fi vazuta in fiecare zi.

Incadreaza fereastra cu draperii spectaculoase si amenajeaza spatiul din fata ferestrei in asa fel incat doritorii sa se poata bucura de priveliste asezati cat mai confortabil.

4. Semineul

In cazul in care ai un semineu in living, acesta nu va fi doar elementul de atractie al incaperii, ci inima intregii case. Amenajeaza o zona de sedere in fata semineului, delimiteaz-o cu ajutorul unui covor si vei crea un decor cald si primitor.

5. Televizorul

Probabil nu te-ai fi gandit ca televizorul ar putea deveni un punct de atractie in living. Nu este insa atat de simplu. Trebuie sa il amplasezi corespunzator si sa ii oferi toata atentia ta. Mai exact, daca te hotarasti sa definesti ca punct de atractie televizorul, ai grija sa asezi in fata lui canapeaua si fotoliile, la o distanta care sa permita vizionarea programelor fara sa oboseasca ochii, pentru a crea o zona de relaxare.

6. Un perete accent

Cum scoti un living din monotonie? O solutie nu foarte costisitoare si o optiune populara o reprezinta amenajarea unui perete de accent. Vopseste peretele intr-o alta culoare decat cea predominanta in intrega camera sau incearca sa aplici pe perete stickere decorative.

7. Oglinda

O oglinda decorativa plasata la nivelul ochilor si evidentiata cu ajutorul unor corpuri deosebite de iluminat va atrage atentia oricui. Un astfel de obiect innobileaza orice living si ii confera eleganta, stralucire si stil. In plus, oglinzile reflecta lumina si amplifica vizual spatiul, asa ca sunt ideale intr-un living de mici dimensiuni.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Alegerea unui punct central reprezinta o etapa importanta a amenajarii unei incaperi. Acest element este primul care va atrage atentia vizitatorilor si, daca este definit si accentuat corespunzator, va reusi sa mentina atentia privitorului mai mult timp. Alege-l cu atentie si nu te teme sa-l definesti folosind corpuri de iluminat, covoare sau obiecte decorative.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si