Close sidebar
Close sidebar

A aflat ca iubita l-a inselat si a decis sa ii ofere acesteia un cadou pe care nu-l va uita niciodata. Mai mult, barbatul a avut grija ca darul sa fie frumos ambalat, intr-o cutie in forma de inima

Un barbat suparat ca iubita il inseala a pus la cale un plan pentru a se razbuna pe aceasta. Intr-o cutie in forma de inima, frumos ambalata, barbatul a pus mai multi gandaci.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi se aflau in masina atunci cand i-a oferit ciudatul cadou ce parea a fi o cutie cu bomboane de ciocolata. Iubita primeste cadoul incantata si il imbratiseaza pe barbat.
Apoi barbatul iese din masina pentru cateva minute, timp in care tanara nerabdatoare incearca sa deschida cutia rosie.
Imediat ce ii da jos capacul, zeci de gandaci ies din cutia in forma de inima, spre disperarea femeii care o arunca din mana si incearca sa iasa din masina. Doar ca barbatul avusese grija sa inghida portierele cand a coborat.
Barbatul a filmat intreaga scena si a pus-o apoi pe internet.

Cei doi se aflau in masina atunci cand i-a oferit ciudatul cadou ce parea a fi o cutie cu bomboane de ciocolata.

Iubita primeste cadoul incantata si il imbratiseaza pe barbat. Apoi acesta iese din masina pentru cateva minute, timp in care tanara nerabdatoare incearca sa deschida cutia rosie.

Imediat ce ii da jos capacul, zeci de gandaci ies din cutia in forma de inima, spre disperarea femeii care o arunca din mana si incearca sa iasa din masina.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Doar ca barbatul avusese grija sa inchida portierele cand a coborat. Acesta a filmat intreaga scena si a pus-o apoi pe internet.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI