Close sidebar
Close sidebar

A ajuns intr-o inchisoare din Craiova dupa ce si-a instigat un amic sa ii abuzeze prietena: "Am batut-o si l-am pus sa se culce cu ea in fata mea"

Ipek, o tanara de origine turca, a ajuns la inchisoare, in Craiova, dupa ce si-a pus un prieten sa ii abuzeze prietena cea mai buna.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

La 19 ani, Ipek a ajuns in spatele gratiilor dupa ce si-a instigat prietenul sa o abuzeze pe prietena ei.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

"Eram un copil fara minte. Nu stiu ce a fost in capul meu.... Am batut-o si i-am zis lui sa se culce cu ea in fata mea. Era o prietenie stransa intre noi, dar m-a suparat, am batut-o si apoi l-am pus sa se culce cu ea. Am asteptat 4 ani sa fiu pedepsita. S-a intamplat cand aveam 15 ani, dar abia dupa 4 ani a venit condamnarea.

Familia mea nu m-a judecat, doar fratele meu m-a judecat. Mi-a zis cum este posibil sa oblig un baiat sa faca sex cu o fata. Pana la urma m-a iertat", a spus Ipek, care a fost condamnata la 3 ani de inchisoare pentru fapta ei.

Ipek este casatorita si are un baietel.

" Sotul meu a stiut de la bun inceput ce am facut.

I-am spus. El e alaturi de mine si ma viziteaza. Mi-ar placea sa imi aduc si baiatul, dar nu pot sa il aduc aici. Imi este foarte dor de baietelul meu. El stie ca eu sunt la munca. Vorbim la telefon si ma intreaba cand vin acasa. Ma asteapta sa ii aduc dulciuri. Vorbim in fiecare zi", a spus Ipek, la Teo Show.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI