Viața s-a încheiat brusc și brutal pentru un bărbat. Aflat pe peronul gării din Cluj, bărbatul a încercat să se urce într-un tren aflat în mișcare. Din păcate, gestul i-a fost fatal.

A murit în gară, încercând să se urce în trenul aflat în mișcare

Accidentul îngrozitor s-a petrecut în gara din Cluj, în după-amiza zilei de 28 august. Un bărbat în vârstă de 46 de ani și-a pierdut viața într-un mod tragic.

Citește și: Președintele Consiliului Județean Harghita s-a trezit cu ursul în curte, din nou. Borboly Csaba trage un semnal de alarmă: "Inacceptabil!"

Potrivit informațiilor transmise de autorități, bărbatul și-a pierdut viața în timp ce încerca să se urce într-un tren care se afla în mișcare. La fața locului au ajuns imediat mai multe echipe, iar cadrele medicale nu au putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, fiind nevoite să constate decesul acestuia.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Citește și: O femeie și un copil, încarcerați între fiarele mașini, pe E85. Imagini dezastruoase de la locul accidentului

Un bărbat și-a pierdut viața încercând să se urce în trenul aflat în mișcare, în gara din Cluj

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile

"La data de 28 august a.c., în jurul orei 15:20, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la un accident produs pe un peron al stației din Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 46 de ani, ar fi încercat să se urce în trenul care circula pe relația Cluj-Napoca – Bistrița Nord, în timp ce garnitura feroviară se afla în mișcare.

Din nefericire, personalul medical prezent la fața locului a constatat decesul acestuia.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă", se arată în comunicatul transmis de IPJ Cluj.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si