Natalia Intotero a fost rănită într-un accident petrecut marți, 27 august, pe Valea Oltului. Se afla pe bancheta din spate a mașinii SPP, care s-a răsturnat după ce fusese lovită de un alt autoturism care nu acordase prioritate.

Intotero a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, apoi la spitalul din Vâlcea, după care a fost transferată la Spitalul Militar din Capitală.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Ministrul PSD este recunoscătoare că a scăpat cu viață și mărturisește că purtarea centurii a cântărit cel mai mult.

Primele declarații ale Nataliei Intotero după accidentul de mașină de pe Valea Oltului

"Colegii mei și cu mine suntem bine. Faptul că am purtat centura este cel mai important. Recomand tuturor care călătoresc să poarte centura. Să nu trateze cu superficialitate pentru că centura chiar salvează viața.

Și este important ca în cazul unui accident toți pasagerii să poarte centură. Degeaba poartă o parte și alții nu, pentru că cel care nu poartă centura poate să îi rănească pe ceilalți", a declarat Natalia Intotero pentru Libertatea.

Citește și: Ministrul Familiei intervine în scandalul bebelușilor! Câte cupluri se află în postura influencerilor Marilu și Iustin: ”Am fost foarte singuri în drumul acesta”

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse a ținut să precizeze că se simte bine. "Am fost conștientă tot timpul. Nu mi-am pierdut niciun moment starea de conștiență. De asemenea, oamenii care au ieșit la fața locului, cei care locuiesc acolo, în vecinătate, s-au comportat minunat. Nu am probleme, s-au făcut primele investigații la Spitalul Județean din Vâlcea, iar la Spitalul Militar din București am fost internată doar o noapte. Miercuri dimineață am fost externată, am vrut să mă duc la muncă, dar premierul Ciolacu mi-a spus să stau 2-3 zile, să îmi iau un repaus din cauza șocului emoțional. Din ce am înțeles, alții care au fost implicați în asemenea accidente au avut foarte mari probleme de sănătate. Noi chiar am fost foarte norocoși prin grija lui Dumnezeu și a centurii", a încheiat Intotero.

sursa foto: Facebook Natalia Intotero


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si